Delia Antal se distreaza cu Kimberly Wyatt, fosta componenta a trupei Pussycat Dolls!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:03

Actrita si fosta componenta a trupei Pussycat Dolls s-au cunoscut la Londra si petrec impreuna ori de cate ori au ocazia!



Actrita si fosta componenta a trupei Pussycat Dolls s-au cunoscut la Londra si petrec impreuna ori de cate ori au ocazia!

Printre vedetele pe care le cunoaste actrita si regizoarea filmului “D’ORA”, Delia Antal, se numara si Kimberly Wyatt, fosta componenta a trupei Pussycat Dolls. De cate ori vine la Londra, vedeta obisnuieste sa iasa destul de des la diverse petreceri, iar Delia Antal o insoteste atunci cand are timp si este si ea la Londra, pentru ca-i face placere sa petreaca alaturi de Kimberly Wyatt, considerand-o o prezenta calda si plina de viata.


“Kimberly Wyatt vine des la Londra si daca se nimereste sa fiu si eu in oras iesim!! Am avut ocazia sa ma cunosc prin intermediul fetitei mele din filmul “D’ORA”, care a fost implicata intr-un proiect cu ea aici la Londra. Este o persoana foarte muncitoare si plina de viata si ne simtim bine impreuna, avem sperante si vise asemanatoare ca toti artistii de altfel”, povesteste Delia Antal pentru WOWbiz.ro.


(Cornelia Ionescu)
 

 

Taguri: