Varciu si Adelina pe aceeasi canapea dupa un an! Liviu: "Nu am facut dragoste cu nimeni cum am facut cu fosta mea sotie"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:04

Adelina Pestritu si Liviu Varciu au acceptat sa fie prezenti intr-o emisiune impreuna, stand pe aceeasi canapea. Cei doi au lasat deoparte orgoliile si au povestit ce s-a schimbat de acum un an de cand au fost tot impreuna intr-o emisiune TV

Adelina Pestritu si Liviu Varciu au acceptat sa fie prezenti intr-o emisiune impreuna, stand pe aceeasi canapea. Cei doi au lasat deoparte orgoliile si au povestit ce s-a schimbat de acum un an de cand au fost tot impreuna intr-o emisiune TV la Kanal D. Liviu a povestit sincer ca nu a mai facut dragoste cu nimeni asa cum a facut cu fosta lui sotie, iar Adelina a marturisit ca ii pare bine ca poate avea o relatie de prietenie cu Liviu.



"Eu de fiecare data cand vin la o emisiune in direct, fiind in direct, am emotii. Emotiile sunt evidente, mai ales ca sunt cu Adelina pe aceeasi canapea dupa mult timp. E normal sa existe o sclipire cand ne vedem. Eu am acceptat invitatia voastra pentru ca foarte multi fani imi scriu ca ne potrivim si vor sa ne impacam, eu stiam treaba asta. Am venit sa le aratam oamenilor ca putem sta pe aceeasi canapea fara sa plang, sunt o fire sensibila.
Imi doresc sa gasesc o persoana care sa se ridice la nivelul Adelinei. Dragoste cum am facut cu fosta mea sotie nu am mai facut demult"
a povestit Liviu la WOWbiz


"Nu mai e o tenisiune intre noi, putem vorbi liber, putem vorbi multe. Acum un an nu se putea vorbi. Era normal sa ramana o relatie frumoasa intre noi"

 

Taguri: