SOC pentru Carmen Serban! Artista are cancer: "Mi-a fost foarte greu sa aflu ca am o astfel de boala. Plangeam non-stop"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:04

Carmen Serban are mari probleme de sanatate, artista fiind diagnosticata recent cu cancer la san.

Carmen Serban are mari probleme de sanatate, artista fiind diagnosticata recent cu cancer la san. La "Happy Hour", ea a vorbit deschis despre boala sa.

"Medicii mi-au găsit acum cateva luni bune un cancer la san, nu e grav, e benign si a fost depistat la timp. Un singur an nu am facut control si m-a costat. In decembrie o să mai fac niste investigatii si sper sa se fi tras intre timp.

Importat este ca e benign si poti sa traiesti cu el o viata, daca il tii sub control. Tind să cred că boala asta s-a depozitat pe sanii mei din cauza unor materii energetice negative, vraji...Mi-a fost greu sa aflu ca am aceasta boala, plangeam non-stop", a marturisit cantareata. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Taguri: