Loredana Chivu loveste fara mila! "Imi e scarba de oamenii din ziua de azi. Majoritatea sunteti niste falsi, incuiati" Vezi ce a suparat-o

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 17:20

Loredana Chivu, fosta asistenta pacatoasa, s-a saturat de oamenii care vor sa ii faca rau si o barfesc, asa ca a trecut la atac!

Loredana Chivu, fosta asistenta pacatoasa, s-a saturat de oamenii care vor sa ii faca rau si o barfesc, asa ca a trecut la atac!

Aceasta a scris cateva cuvinte dure la adresa celor care se ascund in spatele unor id-uri false si o jignesc in numele altor persoane.

"Imi e scarba de oamenii din ziua de azi... Majoritatea sunteti niste falsi, incuiati.. Sunteti de o frustrare greu de descris si asta va impinge sa faceti lucruri urate.
Va pierdeti ziua cu id'uri false vorbind in numele altora sau barfind sau pur si simplu vedeti un om pe care nu il cunoasteti si nu v-a facut nimic niciodata si intrati si jigniti fara nici cea mai mica jena. Pai voi va numiti oameni? Nu va e rusine de mizeria in care traiti? V-ati obisnuit sa judecati si sa blamati pe oricine credeti ca aveti vreun drept. Ei bine, nu aveti! Nu mai predindeti sa fiti respectati si iubiti cand voi sunteti niste mizerii ale societati, va ascundeti rautatea in fata unui calculator.
Invatati sa traiti frumos si curat, vedeti-va lungul nasului. Nu va mai suport si de fiecare data cand am ocazia o sa ma razbun pe oricine imi face rau! Sunt un om mult prea demn si mult prea bun niciodata nu am deranjat pe nimeni cu nimic, nu am adresat vreun comentariu urat,nu barfesc si nu ma intereseaza viata nimanui decat a mea",

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.