Alex Velea s-a facut blond!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:06

Solistul Alex Velea si-a obisnuit fanii cu schimbari de look destul de dese. Insa de aceasta data cantaretul a socat cu noua culoare: S-a facut blond!

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/velea2-491a22a84b944ba1cfe8445f1a4e11c7.jpg

Solistul Alex Velea si-a obisnuit fanii cu schimbari de look destul de dese. Insa de aceasta data cantaretul a socat cu noua culoare: S-a facut blond! Imediat dupa ce s-a vopsit, in urma cu aproximativ doua saptamani, Alex a sustinut un concert intr-un club renumit din Cluj Napoca unde a reusit sa faca furori.

Initial, artistul a urcat pe scena cu o sapca pe cap si ochelari de soare la ochi.

Dupa ce a cantat primele doua piese a renuntat la sapca. Reactia? Fanii au ramas socati cand au vazut ca s-a facut blond. “E normal ca artist sa trec prin fel de fel de schimbari. Fanii stiu ca sunt excentric. S-au obisnuit sa fiu “fresh” la fiecare aparitie, sunt indragostiti de “fashionu” meu”, a declarat Alex Velea pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

0 false false false EN-US X-NONE X-NONE
Style Definitions*/ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

 

Taguri: