Corina, look de milioane! Poate concura lejer cu cele mai bine imbracate staruri din lume VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:06

Cand a aparut Corina la un eveniment monden saptamana aceasta, atat barbatii cat si femeile au sus WOW de admiratie!

Nonconformista si mereu surprinzatoare, Corina puncteaza si de aceasta data la capitolul vestimentar, afisand un look de multe milioane! 

Corina este, FARA URMA DE INDOIALA, un adevarat fashion-icon si ar trebui sa primeasca titlul de vedeta cu look de milioane  pentru toate aparitiile ei publice, caci reuseste sa ne surprinda de fiecare data.

 De curand, am intalnit-o pe Corina la evenimentul de lansare a noii colectii 22 just love, semnata Dana Budeanu.
Cantareata a ales sa poarte o rochie neagra, cu spatele gol, din aceasta linie vestimentara accesibila, care costa 90 de euro.

 Artista stie ca de fiecare data accentul cade pe accesorii, asa ca…a purtat o pereche de botine Christian Louboutin extrem de chic, in valoare de 730 de euro.

Iar clutch-ul, sub forma de manusa, este unul vintage, creat de Martin Margiella. Corina marturiseste ca este indragostita de aceasta “posetuta” pe care o are de cativa ani buni si care valoreaza in jur de…600 de euro.


 Corina si-a completat tinuta cu bijuterii personalizate, facute pe comanda! Cerceii supradimensionati si colierul cu stea rosie, valoreaza 100 de euro, iar chipiul este rezultatul unei sedinte de shopping on-line si a costat tot in jur de 100 de euro.

 Facem adunarea si tragem linie. Rochia, 90 de euro, botinele 730 de euro, plicul Margiella de 600 de euro si bijuteriile de 200 de euro ne duc la o tinuta care valoreaza nu mai putin de 1620 de euro! Bravo Cori! Ai un adevarat look de milioane!