Timpul liber este pretios. Petrece-l cu stil!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:07

Majoritatea dintre noi petrecem mai bine de 8 ore pe zi la munca, timp in care suntem mereu incorsetati de sarcini, dosare si probleme, sau camasi, cravate si costume incomode.

Timpul liber este putin si este pretios, asa ca trebuie sa profitam de el din plin. Este important sa ne simtim bine in haine comode, din fibre naturale, de cea mai buna calitate. Noile articole de sport Catalin Botezatu sunt create pentru a te relaxa inca din momentul in care le vezi. 
 

Pe www.CBstore.eu gasesti articole sport create de celebrul designer atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Daca iti place sportul, iti place sa fii activ si  sa iesi cu prietenii sau familia in aer liber, avem exact ceea ce ai nevoie. Iar daca vrei sa si arati bine atunci cand faci sport, atunci nu te limita la un trening obisnuit, poti mai mult de atat. Ai nevoie de ceva cu adevarat deosebit, atat prin culoare, cat si prin design. Ai nevoie de un trening Catalin Botezatu din bumbac moale, confortabil si calduros care iti lasa pielea sa respire.


 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Larisa Uță vorbește despre presupusele vicii ale lui Alin Oprea: „Nu te faci bine de așa ceva. Halucinații, tremurat, mers în patru labe.”

Nici femeile nu au fost lasate de-o parte de celebrul designer. Pentru voi a fost creata o gama variata de hanorace, in cele mai deosebite culori.

Dulci ca niste bombonele, colorate si vesele – astfel pot fi descrise noile hanorace Catalin Botezatu.

Materialul este super-moale si confortabil, dar si calduros si trendy. Sunt un must have pentru fetele active, care isi doresc sa si arate bine atunci cand se relaxeaza. Nu te-am convins? Atunci trebuie sa stii ca aceste modele personalizate “Catalin Botezatu” sunt in editie limitata! Asa ca daca ti le doresti, ai face bine sa te grabesti! Te asteptam pe www.CBstore.eu!