Antonia: "Nu o mai scot pe mama la evenimente"! VEZI ce a determinat-o sa ia aceasta decizie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:07

Mama Antoniei a atras privirile multora atunci cand artista a scos-o in public. Denise Iacobescu arata foarte bine si are un fizic de invidiat motiv pentru care toata lumea a avut curiozitatea sa afle ce face mama brunetei pentru a se mentine atat de tanara asa. Acest lucru a facut-o pe cantareata sa o "ascunda" pentru un timp pe Denise.

Mama Antoniei a atras privirile multora atunci cand artista a scos-o in public. Denise Iacobescu arata foarte bine si are un fizic de invidiat motiv pentru care toata lumea a avut curiozitatea sa afle ce face mama brunetei pentru a se mentine atat de tanara asa. Acest lucru a facut-o pe cantareata sa o "ascunda" pentru un timp pe Denise. Antonia a dezvaluit care sunt sfaturile pe care i le dadea parintele sau pentru ca in viitor sa ramana la fel de frumoasa ca acum.



"Mama a aparut destul de des in presa in ultima perioada. Am mai scos-o si eu la un eveniment si am zis ca o perioada nu o sa o mai scot, ca toata lumea a sarit pe ea. Mama mi-a spus intotdeauna sa am grija de tenul meu, sa ma demachiez inainte sa ma culc, pentru ca aveam obiceiul sa ma culc machiata si imi spunea: 'Te rog, nu mai face din astea!' Nu am un ritual special de infrumusetare, folosesc crema demachianta si atata! Imi mai spunea sa ma spal pe dinti mereu, sa am
grija de dintii mei!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.