DRAMA unei fetite din China! Are doar un an, insa arata ca la 100 din cauza unei boli rare. Parintii sunt DEVASTATI FOTO SOCANT

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 13:35

O fetita in varsta de un an din China sufera de o boala extrem de rara a pielii din cauza careia arata ca o femeie batrana.

Yuxin Xiaoli are cutis laxa, o afectiune a tesuturilor care face ca acestea sa fie inelastice si sa atarne, formand cute inestetice.

 

Astfel, fata micutei este acoperita de riduri iar pielea de pe obraji este froarte lasata. Pielea de corp se afla intr-o stare si mai proasta. Mama fetei spune ca a observat ca micuta avea o piele ciudata inca de la nastere.

 

"Nu am dat atentie acestui lucru.

Credeam ca toti copiii sunt la fel la inceput", a declarat mama.

 

"Arata ca un om batran. Ultima oara cand am dus-o la doctor copiii din salon s-au speriat de ea si au inceput sa planga. Imi este oarecum greu sa ies cu ea afara pentru ca oamenii se uita ca si cum ar fi un extraterestru", mai spune bunica fetitei.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

 

Aceasta insa nu este singura boala de care sufera micuta. Ea mai are o afectiune congenitala a inimii, pneumonie si astm si isi petrece majoritatea timpului la spitalul de copii din Zhengzhou.

 

Parul ei este mentinut tot timpul foarte scurt pentru ca doctorii ii injecteaza medicamente printr-un tub introdus prin cap. Doar anul trecut familia a cheltuit aproape 10.000 de euro pe tratamente. In

ciuda faptului ca starea ei de sanatate este din ce in ce mai proasta, familia spune ca este un copil vioi.

 

"Este foarte activa, este desteapta si invata repede. Speram ca in cele din urma sa fie bine", a spus bunica fetei.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-c21ddd5e3dfabbd316d9cc6b0e43ff62.jpg