Cove a fost in satul lui Gogea Mitul, cel mai inalt om din Romania. Vezi ce a aflat despre uriasul de 2.42 metri VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 12:55

Intre Nicu si Ionela totul a decurs atat de firesc incat am putea spune ca povestea lor de iubire le poate aminti tuturor cat de minunat e acel fior dintai.

"Ne-am cunoscut in Spania la munca. Eu eram mai vechi, aveam deja cativa ani acolo, ea venise pentru prima oara. Am intrat in vorba, ne-am cunoscut, ne-a placut unul de altul si in cele din urma am devenit iubiti", spune Nicu.

 

Cererea in casatorie a fost pe cat de traditionala si fermecatoare, pe atat de fulgeratoare.

 

"Cand a venit sa ma ceara de sotie a venit impreuna cu parintii lui.

Mi-a spus inainte ca va face acest lucru insa am zis ca glumeste la telefon. Nu ma asteptam sa vina cu inelul, am fost impresionata", a declarat Ionela.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Nunta celor doi tineri are loc chiar in satul Marsani, judetul Dolj, locul de bastina al

celui mai inalt om din Romania, Gogea Mitul.

 

Profitand de ocazie, Cove a aflat mai multe informatii despre cel mai mare om pe care l-a avut Romania vreodata.

 

"Avea talpa la picior marimea 57. Avea 183 de kilograme si 2.42 metri", spune un localnic. Vedeti toate detaliile in materialul video atasat. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.