AVIDA dupa bani! Se folosea de averea sotului pentru a se intretine pe ea si pe amantul ei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 12:40

Banii nu aduc fericirea, insa cu totii stim ca, macar pentru o perioada scurta, o intretine. Aceasta este si povestea unui fermier instarit, care pune totul la picioarele sotiei.

Adrian Rusu a apelat la echipa emisiunii "Ochii din umbra" pentru a verifica daca actuala lui ii este fidela.

 

"Am fost casatorit odata, m-am despartit, am o fetita de 25 de ani din prima casatorie si cu fosta sotie am aceasta ferma destul de mare. M-am recasatorit cu o femeie mai tanara. E simpatica, draguta, ii merge si mintea un pic".

 

Adrian spune ca ceea ce l-a bagat la banuieli este faptul ca, in ultima vreme, actuala lui sotie vine din ce in ce mai rar pe acasa.

 

"I-am oferit toate conditiile sotiei mele. In ultima perioada ne vedem foarte rar. Inainte ne vedeam din weekend in weekend. De ceva timp insa ne vedem extrem de rar, baga tot felul de motive si asta mi-a dat de gandit".

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Suspiciunile ii sunt intarite de fiica lui din prima casatorie,

care are 25 de ani. Aceasta i-a spus ca a vazut-o de mai multe ori pe actuala lui sotie in cafenele si cluburi in compania altui barbat.

 

"Deocamdata nu am nicio dovada, dar fiica mea cea mare, Denisa, a venit si mi-a spus ca a vazut-o pe sotia mea prin cluburi, la cafenea, in compania altora".

 

Dupa ce a strans toate informatiile de care a avut nevoie Ernest a pus detectivii emisiunii la treaba. Ei

au descoperit in cele din urma adevarul: pentru femeie sotul ei nu era decat o sursa sigura de venit. Profita de banii lui si, in acest timp, il insela cu alt barbat mai tanar.

 

Vedeti reactia lui Adrian si cum a decurs confruntarea in materialul video atasat.