Saracul Dan Diaconescu! Chiar a ramas fara bani patronul OTV?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:08

Conform celui mai recent Top 300 Capital, care va apare pe piata saptamana viitoare, Dan Diaconescu nu se mai afla printre cei mai bogati romani. Desi a vrut sa cumpere combinatul Oltchim si s-a laudat ca are conturile pline, patronul OTV nu a reusit sa depaseasca, anul acesta, pragul minim de intrare in top.

Conform celui mai recent Top 300 Capital, care va apare pe piata saptamana viitoare, Dan Diaconescu nu se mai afla printre cei mai bogati romani. Desi  a vrut sa cumpere combinatul Oltchim si s-a laudat ca are conturile pline, patronul OTV nu a reusit sa depaseasca, anul acesta,  pragul minim de intrare in top. Conform ediţiei de anul trecut a Topului,  Diaconescu avea o avere estimata la 26 de milioane de euro.


Si totusi, cel care vrea sa fie presedintele romanilor nu se poate plange ca e sarac. Diaconescu are o vila în cartierul Primaverii, din Bucuresti, un bloc pe bulevardul Carol, o cladire de birouri in Baneasa, o casa in Constanta si una in Sinaia. In afara tarii, are doua locuinte: o vila la Cannes si una la Miami Beach.

Printre masinile pe care le detine Diaconescu se numara un Mercedes SLK, un Rolls-Royce Phantom, un Rolls-Royce Drophead, un Bentley Flying Spur, un Lincoln Navigator, un Porsche Cayenne si un Infinity Q 45. 
Diaconescu mai are un avion Cessna, un iaht de peste doua milioane de euro, dar si un elicopter Puma.