O recunoasteti? Vedeta a reusit sa sperie invitatii la o petrecere!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:08

Pentru ca ii place actoria, Delia Antal joaca roluri si se costumeaza pana si in seara de Revelion. Cel putin asa s-a distrat actrita si regizoarea filmului “D’ORA” acum doi ani, cu ocazia sfarsitului de an, la o petrecere care a avut loc la Londra.

Delia nu a stat prea mult pe ganduri si si-a ales un rol care nu le-a picat tocmai bine invitatilor care s-au adunat in 2010 la Chelsea Arts Club din Londra pentru a petrece impreuna Revelionul.
Actrita si-a amintit cu zambetul pe buze cat de repede s-a costumat atunci si s-a transformat in anarhist.

Vedeta planuieste ca si anul acesta sa le faca o surpriza prietenilor sai.  “La Revelionul din 2010, pe care l-am petrecut la Chelsea Arts Club din Londra, situat in apropierea casei mele, am interpretat 3 roluri in diferite acte de entertainment. Tema balului a fost Germania in anii 1940, iar eu am avut un rol de anarhist si am speriat toti invitatii, in jur de 600 de persoane, atunci cand am fugit de nebuna prin sala, tipand si cu
o bomba in mana! Toata lumea a crezut ca e pe bune!”
, povesteste Delia.

“Apoi am mai jucat un rol de amanta rusoaica, si unul de dansatoare de burlesque! M-am distrat pe cinste! La Londra avem multe petreceri tematice si ne costumam mereu in personaje care fac deliciul publicului!”
, a mai adaugat Delia Antal.

 

Taguri: