CUTREMURATOR: Asta inseamna sa fii un tata devotat! Merge la serviciu cu bebelusul de o luna la piept dupa ce a ramas singur. Sotia i-a murit la nastere FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:09

Imaginile de mai jos fac inconjurul lumii: un barbat din India este nevoit sa isi ia bebelusul de numai o luna cu el la serviciu pentru ca nu are cine sa aibe grija de el.

Tatal devotat, in varsta de 38 de ani, a ramas practic singur dupa ce sotia lui a murit la nastere, iar rudele locuiesc in alte orase.

 

Omul a trecut prin clipe cumplite dupa ce si fiica lui a fost la un pas de moarte, la o saptamana dupa nastere. Micuta avea septicemie, anemie si era puternic deshidratata, insa si-a revenit.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

"Shanti,

sotia mea, a murit la foarte scurt timp dupa ce a nascut. O iau pe micuta cu mine la munca, nu are cine sa aibe grija de ea. Eu si sotia mea ne-am dorit acest copil inca de cand ne-am casatorit, acum 15 ani. E dureros ca nu mai este langa noi", a declarat barbatul.

 

Dupa ce povestea lui a fost facuta publica tatal a primit ajutorul mai multor persoane, iar autoritatile din India fac toate eforturile pentru a-i asigura micutei un viitor mai bun.



 

Taguri: