Ce se intampla atunci cand un cuplu se muta impreuna: femeile se ingrasa iar barbatii slabesc. Vezi de ce

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:09

Potrivit unui nou studiu realizat in Marea Britanie, atunci cand un cuplu incepe sa locuiasca impreuna femeile se ingrasa iar barbatii slabesc.

Acest efect este cauzat de portiile egale de mancare pe care de acum cei doi le savureaza.O treime dintre femei au recunoscut ca ajung sa manance mai mult dupa ce s-au mutat cu partenerul. 

Spre deosebire de acestea, o treime dintre barbati au spus ca mananca mai putin si au inceput sa consume produse ca iaurturi sau salate.

 

Nutritionistii sunt de parere ca un cuplu care prepara mancarea impreuna nu ia in considerare nevoile diferite si imparte mancarea in mod egal.

 

Sondajul a mai relevat faptul ca barbatii si femeile cumpara produse bazate pe stereotipuri, 90 la suta dintre doamne preferand sa cumpere carne pentru partener.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

"Sa ai aceeasi dieta cu a partenerului

implica efecte asupra greutatii corporale. Barbatii au nevoie de produse diferite care contin Vitamina B, dar ei nu prea stiu care sunt aceste alimente", a spus nutritionista Fiona Hunter.

 

La studiu au participat 1.300 de barbati si femei din Marea Britanie.