Cum isi educa Adi Minune fiica: "Nu are voie sa vorbeasca la telefon cu nimeni, abia la 17 ani o las. As vrea sa isi gaseasca un dulgher sau un zugrav, la ora 22 sa fie cu ea acasa"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:09

Adi Minune este foarte strict in ceea ce priveste educatia si prietenii pe care fiica sa de 14 ani ii are. Acesta nu o lasa sa aiba iubit si ii controleaza telefonul zilnic.

Adi Minune este foarte strict in ceea ce priveste educatia si prietenii pe care fiica sa de 14 ani ii are. Acesta nu o lasa sa aiba iubit si ii controleaza telefonul zilnic.

"Eu trebuie sa stiu tot ce misca, cu cine vorbeste, ce mesaj primeste. Acum este mai greu dar sper ca macar 3 ani sa mai fie cuminte. Nu are voie sa iasa cu nici un baiat la film, nici nu as merge eu cu ei impreuna.
Abia la 17 ani o sa ii dau voie sa vorbeasca cu iubitul",
a recunoscut Adi pentru WOWbiz.

"O voi sustine pe Carmen ca parinte care vrea sa isi vada copilul sus. Eu o pot face din toate punctele de vedere", a mai adaugat cantaretul.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/talent-137f22bd11dada6249e875153464e160.jpg
Adi vrea ca fiica lui sa isi gaseasca un barbat simplu, dulgher sau zugrav, care sa fie noaptea acasa, impreuna cu ea.


"Nu vezi ce chip crud si frumos are? Cum sa il raneasca cineva? Eu vreau ca ea sa isi ia un dulgher, un tamplar, un zugrav ca la 22 noaptea sa stea impreuna in casa, nu ca mama ei care a suferit singura cu un cantaret. Daca sotia ar aduce bani, as stii sa imi imbrac fata, sa duc copii la scoala, sa gatesc. Cand mama era la servici, faceam curat, luam scamele de pe jos, spalam vase.
E simplu sa iti doresti ceva"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.