VIDEO DE SENZATIE! CUM PRIND politistii olteni infractorii cu caruta

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:09

Doamnelor si domnilor, in vreme ce colegii lor de peste Ocean au parte de actiuni mai ceva ca-n filmele cu James Bond, iata cum, in 2012, politistii nostri, olteni, ii prind pe hoti.

Ziua in amiaza mare, Slatina, judetul Olt. Imaginile unei camere stradale surprind momentul in care doua carute trec agale pe drum. In cealalta parte a intersectiei, un politist pare preocupat de trafic, insa alta e misiunea lui. Imediat i se alatura si cel de-al doilea om al legii si... sa inceapa panda! Dupa ce pun la cale planul de bataie, uitati-i cum se ascund dupa masina! Apoi, ca la un semn, se arunca in fata atelajului ca sa-l opreasca, dar n-a fost chip.
Carutasii au dat bice si si-au vazut de drum. Nu pentru mult timp, insa.

Degeaba au crezut suspectii ca vor scapa. Cu conditia fizica a politistului, calul lor putere n-a putut concura. Instruit parca de de fortele speciale din America, olteanul nostru apuca de spate caruta si se avanta in ea.

Cand a vazut ca nu e de gluma, unul dintre suspecti se arunca din caruta.
O fi fuga rusinoasa, dar e sanatoasa! Cu chiu cu vai, politistul numarul doi ajunge din urma atelajul si-l opreste. In tot acel timp, agentul, sa-i spunem" 007 Olt", reuseste sa-l imobilizeze pe presupusul hot. Il ia de gat, il tranteste pe spate si-apoi ii pune catusele. Al doilea individ e si el prins.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.