Si-a dat in judecata sotia pentru ca era PREA URATA si a castigat! Vezi cum arata femeia FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 09:15

Un barbat din China a divortat de sotia lui si a dat-o in judecata din cauza un motiv cel putin ciudat: pentru ca era urata.

Jian Feng si-a motivat decizia spunand in fata instantei ca fosta lui sotie arata extrem de bine inainte dar ca, dupa nastere, aceasta a suferit o transformare fizica majora, din motive pe care nu le stia.

 

O alta nemultumire a barbatului era faptul ca micutul ce a venit pe lume era extrem de urat si nu semana cu niciunul dintre parinti. JIan Feng banuia astfel ca sotia l-ar fi inselat.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Dupa luni de procese femeia a recunoscut ca isi facuse mai multe operatii estetice nereusite fara ca sotul ei sa stie, pe care cheltuise fabuloasa suma de 100.000

de dolari.

 

Decizia instantei a fost surprinzatoare: barbatul a avut castig de cauza iar femeia trebuie sa ii plateasca despagubiri in valoare de 120.000 de dolari.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.