IREAL: Isi vinde virginitatea pe internet pentru suma de 780.000 de dolari! A primit deja 15 oferte. Vezi ce vrea sa faca cu banii FOTO+VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:10

O studenta din Brazilia a uimit intreaga lume dupa ce a decis sa isi vanda online virginitatea pentru suma de 780.000 de dolari.

Surprinzator sau nu tanara, care studiaza educatia fizica, a primit pana acum 15 oferte din partea unor oameni extrem de bogati. Ea spune ca va folosi banii pentru a construi case pe care sa le doneze familiilor sarace.

 

Actiunea fetei a starnit reactii impartite in intreaga lume. Multi nu sunt de acord cu decizia tinerei si considera ca aceasta nu este altceva decat o prostituata.

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Mona Nicolici, dezvăluiri din căsnicia sa! Ce spune despre faptul că a ales să facă acest pas după vârsta de 40 de ani? „Avem de toate, avem și piper, avem și ardei iute, avem foarte multe condimente.”

"Vad

actiunea mea ca pe o oportunitate, ca pe o afacere. In felul asta voi avea ocazia sa calatoresc, sa apar intr-un film si sa am parte si de niste bonusuri. Daca faci acest lucru o singura data in viata nu esti o prostituata. Cand reusesti sa faci o poza extrem de buna automat devii un fotograf profesionist?", isi justifica tanara actiunea.

 

Catarina va fi "livrata" cumparatorului cu ajutorul avionului si va acorda interviuri atat inainte cat si dupa ce isi va pierde virginitatea.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard05-ccd303cdce22686affea3351afec3465.jpg

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.