Designerul Mirela Stelea si-a lansat o noua colectie de rochii de seara. Afla ce crede Bogdan Stelea despre business-ul sotiei VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:10

Mirelea Stelea a lansat ieri seara o noua colectie de rochii, numita "The New Little Black Dress".

La eveniment a fost prezent si sotul ei, Bogdan Stelea, care a dezvaluit pentru echipa emisiunii "Draga mea prietena" ce parere are despre business-ul sotiei.

 

Fostul portar spune ca a sustinut-o pe Mirela inca de la inceput si ca a avut incredere in sotia lui, desi business-ul in moda este destul de complicat.

 

"Cand a inceput acest business am avut incredere in ea pentru ca o vedeam ca isi doreste foarte mult, dar e o meserie destul de complicata pentru ca, in momentul in care te apuci de asa ceva

nu trebuie sa fie doar un moft, trebuie sa fie si un lucru din care poti sa scoti un beneficiu si sa ai o anumita productivitate. Ea reuseste sa faca lucrul asta fara sa cheltuie aiurea sau sa arunce banii pe fereastra in van". 

 

Bogdan Stelea a dezvaluit ca actuala colectie este cea care ii place cel mai mult pana acum. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

"I-am spus si ei ca, din ce am vazut pana acum, aceasta colectie este cea care imi place cel mai mult. Este foarte preocupata de ceea ce face si isi doreste ca lucrurile sa iasa cat mai bine".

 

Sportivul spune ca sotia ii mai da din cand in cand sfaturi referitoare la vestimentatia sa.

 

"Cand ma imbrac imi mai da sfaturi.

De unele tin cont, de altele nu".

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.