Bahmu: "Prigoana nici nu si-a sunat fiul de ziua lui, nu i-a trimis macar o bomboana"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 10:00

Adriana Bahmuteanu a fost foarte dezamagita ca Prigoana nu a lasat deoparte resentimentele si nu a venit sa isi vada fiul, pe Maximus, de ziua lui.

Adriana Bahmuteanu a fost foarte dezamagita ca Prigoana nu a lasat deoparte resentimentele si nu a venit sa isi vada fiul, pe Maximus, de ziua lui. Vedeta de televiziune a marturisit ca sotul ei a refuzat chiar sa il primeasca pe baietel la el acasa, desi acesta isi dorea sa se duca acolo sa se joace.


"Soţul meu nu i-a trimis lui Maxi nici măcar o bomboană! Nici măcar nu l-a sunat de ziua lui.
Îmi pare foarte rău de situaţia asta, nu mi-am dorit-o deloc. Trebuia să vină acasă dacă nu vroia să vină la petrecere. Ba chiar a refuzat să îl primească pe Maxi acasă la el să se joace
", a declarat Bahmu pentru Antena 1.

Adriana a precizat ca inca mai spera sa aiba o relatie "civilizata" cu politicianul, in ciuda scandalurilor dintre ei.


"Îl mai iubeam pe Prigoană când am plecat de acasă.
Nu m-am căsătorit din interes. Nu am avut niciun avantaj material din căsătoria cu el. Ba mai mult, el a consumat banii mei pe care i-am făcut, în casa în care stăteam. Tot timpul îmi spunea să plec. Până la urmă am plecat. Nu cred că suferă după mine sau după copiii lui. Îl invit public, este binevenit oricând în viaţa noastră. Cred că ar fi frumos să avem o viaţă civilizată chiar dacă nu vom mai fi împreună ca soţ şi soţie"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.