Om fara inima! A jefuit un om cazut pe sinele de la metrou dupa care l-a lasat sa fie calcat de tren VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:11

Gest socant petrecut in Stockholm, capitala Suediei: un hot a jefuit un barbat beat, care cazuse pe sinele metroului, dupa care a fugit, lasandu-l sa fie lovit de tren.

Callous Nadar Khiari, in varsta de 28 de ani, a vazut barbatul de 38 de ani cazut pe sinele metroului. Dandu-si seama ca este beat a sarit de pe peron pe linie, i-a luat toate bunurile pe care le-a gasit asupra lui dupa care a fugit, lasandu-l tot pe sine.

 

Cateva zeci de secunde mai tarziu omul a fost lovit de metrou. Barbatul a supravietuit, insa si-a pierdut un picior, care a fost sectionat de rotile trenului.

 

Hotul a fost ulterior prins si condamnat la 18 luni de inchisoare pentru furt. Instanta nu a putut sa-l sanctioneze si pentru faptul ca si-a lasat victima pe sine, intrucat legea nu acopera astfel de cazuri.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Callous

Nadar Khiari si-a recunoscut faptele si a declarat ca regreta faptul ca nu l-a ajutat pe barbat. Intregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere din statia de metrou.