A sfidat MOARTEA! Un barbat invalid a supravietuit dupa ce a fost abandonat in desert fara apa, mancare si caruciorul cu rotile FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 21:25

Un om cu picioarele paralizate a supravietuit miraculos dupa ce a fost abandonat in desertul din New Mexico fara apa, mancare si caruciorul sau cu rotile.

Ricky Gilmore, in varsta de 49 de ani, spune ca a fost lasat in pustietate de un cuplu peste care a dat dupa ce a facut autostopul.

 

Totul parea bine, insa la un moment dat, pe drum, cei doi i-au cerut omului sa le dea o parte din bauturile pe care le avea asupra lui, intr-un bagaj.

 

Ricky Gilmore a refuzat si, din acest motiv, cuplul l-a aruncat din masina in mijlocul desertului. Barbatul

nu avea nimic asupra lui pentru a putea face fata mai usor conditiilor vitrege din desert.

 

"Tin minte ca era deja noapte. Tremuram, iar vantul batea extrem de tare. Era foarte frig, asa ca m-am tarat in spatele unui tufis si am ramas acolo", povesteste Ricky.

 

Incepand cu dimineata urmatoare a incercat sa faca tot posibilul pentru a ramane in viata.



 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"Deoarece nu pot merge, si neavand caruciorul cu rotile, am inceput sa ma tarasc. Desi am facut asta toata ziua nu cred ca am parcurs mai mult de 3 kilometri".

 

El spune ca, la un moment dat, a vazut doi oameni trecand aproape de el. Desi i-a implorat sa il ajute, acestia au mers nepasatori mai departe. Abia dupa trei zile, cand era extrem de slabit, o masina s-a oprit in dreptul lui si l-a ajutat, ducandu-l la spital.

 

"Medicii mi-au spus ca aveam temperatura corpului de doar 34 de grade.

Daca mai ramaneam o singura zi in desert muream".

 

Barbatul s-a ales cu rani destul de grave la picioare, o infectie in sange iar rinichii i-au fost serios afectati din cauza deshidratarii. Medicii sunt insa optimisti si spun ca se va reface complet.

 

"Nu vreau decat sa ajung acasa, sa dorm, sa ma rog si sa ma fac bine in patul meu", a mai spus Ricky.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.