Fratii Boldea, acuzati de inselaciune VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 05:40

Procurorii si politistii au descins la Directia de Sanatate Publica, institutie condusa de fratele fostului deputat, Valentin Boldea.

Anchetatorii cauta dovezi in sprijinul noilor acuzatii: de inselaciune si evaziune fiscala. De fapt, procurorii cred ca 5 persoane din anturajul fratilor Boldea au organizat un grup infractional si ar fi prejudiciat statul. Practic, s-au folosit de 8 societati comerciale pentru a inregistra operatiuni fictive pentru diverse marfuri cu alte societati aflate in lichidare.

Totodata, membrii gruparii au Indus in eroare si ministerele Educatiei, Mediului si Sanatatii, mai spun anchetatorii.
Au fost incheiate contracte pentru reabilitarea unor unitati de invatamant, dar si spitalicesti contra unor sume imense. Prejudiciul total se ridica la peste 450 000 de euro. Toti cei invinuiti vor fi audiati iar procurorii vor dispune masurile legale. Deputatul Mihail Boldea, unul din capii gruparii a fost arestat preventiv la sfarsitul lunii martie intr-un alt caz de inselaciune si frauda imobiliara.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.