Helmuth Duckadam cheltuie lunar 1.000 de lei pe medicamente

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:12

Helmuth Duckadam, fostul portar de legenda al Stelei, cheltuie luna o suma considerabila pentru medicamente si consumabile. Locuinta lui din Bucuresti a fost transformata intr-o mica farmacie.

Aflat inca acasa, dupa interventia chirurgicala suferita in urma cu aproape o luna la umarul drept, pentru inlaturarea unui anevrism si a unor cheguri de sange care i-ar fi putut pune viata in pericol, Helmuth Duckadam, legendarul portar al Stelei, actulmente director de imagine al ros-albastrilor a dezvaluit pentru Kanal D suma pe care o cheltuie lunar pentru achizitionarea medicamentelor si a consumabilelor.<>, a precizat Helmuth Duckadam pentru Kanal D.
Cu ajutorul fostului sau coleg de echipa, Tudorel Stoica, Helmuth a reusit sa faca rost de un aparat care>, a precizat Helmuth Duckadam pentru Kanal D. Cu ajutorul fostului sau coleg de echipa, Tudorel Stoica, Helmuth a reusit sa faca rost de un aparat care sa-i masoare coagularea sangelui.<>, a mai spus Helmuth Duckadam, care spera>, a mai spus Helmuth Duckadam, care spera sa revina la biroul de la clubul Steua in maxim doua saptamani.
( Razvan Ionascu)

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.