Toni Dobos nu are voie sa mance ciocolata si sa bea cafea

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:12

Anton Dobos, fostul mare international roman a vorbit pentru Kanal D despre preocuparile lui actuale dar si despre restrictiile alimentare impuse de medici dupa cumplitul accident rutier suferit in 2008.

Dupa cumplitul accident rutier suferit in 2008, Anton Dobos, fostul mare jucator de fotbal a luat viata aproape de la zero. Azi, la patru ani de la cumplitul eveniment, Toni a reanvatat sa zambeasca. L-am intalnit recent la baza sportiva care-i poarta numele si care se afla in cartierul Militari din Bucuresti. Mereu cu zambetul pe buze, Toni a povestit pentru Kanal D ca in clipa de fata a reusit sa se refaca in proportie de cincizeci la suta in conformitate cu spusele medicilor.
<>, a explicat Toni Dobos, care a explicat si ce interdictii ferme a primit din partea medicilor. <>, a mai spus Toni Dobos, care isi doreste ca la baza lui spo>, a explicat Toni Dobos, care a explicat si ce interdictii ferme a primit din partea medicilor.<>, a mai spus Toni Dobos, care isi doreste ca la baza lui sportiva sa descopere jucatori de fotbal cat mai talentati.
<>, a mai spus Toni Dobos, care isi doreste ca la baza lui sportiva sa descopere jucatori de fotbal cat mai talentati.<>, a adaugat el.( Razvan Ionascu)


 

Taguri: