Cornelia Dostetan, doctorita care face minuni cu veninul de albine VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 04:50

Cornelia Dostetan se ocupa cu apicultura inca din copilarie.

De 8 ani insa, pasiunea pentru stuparit, mostenita de la tatal sau, s-a transformat intr-o afacere de familie. Nimic mai bun si mai natural. Totul se amesteca foarte bine, iar apoi se adauga restul ingredientelor.

Si sa va mai spunem ceva: descoperirea apilarminului apartine unui roman, desi albine sunt in toata lumea. Atentie, insa!Ceea ce se prepara in micul laborator al Corneliei nu se ia dupa ureche. Fireste ca dupa atata timp petrecut in laborator n-am putut rezista fara sa gustam din medicamentul produs de micutele albine.


Poate ca va vine greu sa credeti, dar cel care face cu adevarat minuni este veninul de albine. Produsele cosmetice care-l contin sunt formidabile pentru ten.

Le puteti folosi cu incredere, ba mai mult, si sotii ori iubitii dumneavoastra le pot incerca. Tot ce vedeti acum e rezultatul unei munci de sisif. Pentru un singur gram ai nevoie de 10 mii de albine. Procedeul consta intr-o usoara stimulare electrica a delicatelor insecte, timp in care acestea isi descarca sacul cu venin.


Daca in 2004, apicultorul nostru nu reusea sa obtina mai mult de 6 grame de venin, intr-o singura vara, acum odata cu experienta, resuseste sa obtina si 5 grame pe zi, din pretiosul venin.

Pe viitor, Cornelia Dostetan vrea sa scrie si o carte in care sa le impartaseasca tuturor rezultatele muncii sale.










 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.