Mihaela Lacatus a pus manusile-n cui

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:14

Singura reprezentanta a boxului feminin romanesc, prezenta la precedenta editie a Jocurilor Olimpice de la Londra s-a retras din activitate. Acum ea a devenit antrenoare cu acte-n regula.

Dupa ce a participat la Jocurile Olimpice de la Londra, pugilista Mihaela Lacatus a renuntat sa mai urce in ring ca sportiva de performanta. Recent, ea a imbracat treningul de antrenoare ocupindu-se de pregatirea a 20 de tinere pugiliste care vor participa la Campionatele Europene de junioare si senioare.<>, a declarat Mihaela Lacatus pentru Kanal D. Intrebata daca are vreun regret legat evolutia ei la Olimpiada de la Londra, Lacatus a precizat pentru Kanal D ca ii pare rau ca nu tinut cont in totalitate de sfaturile primite din coltul ringului de la antrenorul si totodata sotul ei, Adrian Lacatus.
<>, a declarat Mihaela Lacatus pentru Kanal D. Intrebata daca are vreun regret legat evolutia ei la Olimpiada de la Londra, Lacatus a precizat pentru Kanal D ca ii pare rau ca nu tinut cont in totalitate de sfaturile primite din coltul ringului de la antrenorul si totodata sotul ei, Adrian Lacatus.<>, a spus cu o unde de regret Mihaela Lacatus. (Razvan Ionascu)

 

Taguri: