Oana Roman, despre barbatul vietii ei: "Il iubesc cel mai mult si asa va ramane mereu"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 03:45

Oana Roman, prezentatoarea emisiunii "Drept la tinta" difuzata la Kanal D, de luni pana vineri, de la ora 16:45 a vorbit intr-un interviu acordat pentru ProTV Magazine despre singurul barbat din viata ei, dar si despre familie.

Intrebata daca in cadrul emisiunii "Drept la tinta" ar fi pusa in situatia de ca unul dintre subiectele emisiunii sa fie chiar familia ei cum ar reactiona.

 

"Nu cred ca exista om pe Pamant care sa nu fie subiectiv in ceea ce priveste familia sa. In general, eu sunt un om care spune adevarul indiferent de situatie si consecinte, inclusiv in cazul unui subiect atat de sensibil, propria familie.

In concluzie, voi discuta in limitele decentei, respectand onoarea membrilor familiei mele", a declarata Oana Roman pentru Pro TV Magazine.

 

De asemenea, prezentatoare a mai precizat si faptul ca vorbeste in continuare cu tatal ei si se vad chiar des. "Este tatal meu, eroul meu, barbatul pe care il iubesc cel mai mult si asa va ramane mereu".

 

Cat despre intemeirea propriei familii, aceasta a spus ca deocamdata nu-si face planuri pentru un copil. "Ca orice femeie, imi doresc un copil, insa astept sa apara atunci cand va fi timpul, probabil ma va lua prin surprindere ca toate lucrurile importante care mi s-au intamplat in viata", a mai punctat Oana.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Nu uita ca pe Oana Roman o puteti urmari la" Drept la tinta", de luni pana vineri, de la ora 16:45, la Kanal D.

 

Sursa: ProTV Magazine