Muncitorii care merg in "Iad" sa faca un ban! Job-ul care le pune viata in pericol la fiecare pas VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 09:55

Muncitorii din imagini parca merg in iad si, nu la lucru. Sunt mineri si au de extras zacaminte de sulf dintr-un vulcan.

 Cei doua sute de curajosi urca la 2000 de metri altitudine pana la craterul vulcanului Ljen, apoi incep sa coboare in golul incins al acestuia pe niste carari abrupte si periculoase. La un pas distanta se intinde un lac plin cu acid sulfuric. In acest "infern", minerii isi incep cele 12 ore de munca.

Inconjurati de un aer irespirabil, ei stiu foarte bine la ce se expun. Patura groasa de gaze vulcanice si aburi de sulf, le scurteaza viata.
Asa se face ca niciun muncitor nu apuca varsta de 30 de ani.

Odata ajunsi la locul de munca, minerii incep sa-si umple cosurile cu bucati de sulf galben intarit. Fiecare om cara intre 70 si 90 de kilograme o data, iar acest lucru se repeta de cel putin 10 ori pe zi. Pentru efortul lor primesc pe zi doar 4 euro. O nimica toata pentru riscul la care se expun.
Dar ei, sunt multumiti ca pot sa le dea de mancare copiilor.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.