EXCLUSIV WOWbiz: Marioara, distrusa de replicile lui Vadim! "Ce are animalul asta cu mine? Daca ma lasau, il bateam, fir-ar ma-sa a d***u de se c**a pe el de handicapat"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:17

WOWbiz prezinta in exlusivitate imagini cu Marioara Zavoranu in pragul lesinului, imediat dupa scandalul cu Corneliu Vadim Tudor de joi seara, de dupa emisiunea WOWbiz.

WOWbiz prezinta in exclusivitate imagini cu Marioara Zavoranu in pragul lesinului, imediat dupa scandalul cu Corneliu Vadim Tudor de joi seara, de dupa emisiunea WOWbiz.

Dupa ce a fost de cateva ori aproape de lesin, Marioara a continuat sa il injure pe europarlamentar:" Nu-i sunt vreo adversara, cat pot sa fii mai de animal? Daca ma lasa cu el il bateam, fir-ar ma-sa a d***u de se c**a pe el de handicapat! I-am facut cadouri, ceas de aur cu bratara, nu tinicheaua aia a lui! Sa-l fi avut pe Zavoranu sau pe Banicioiu
in spatele meu, nu se lua licheaua asta de mine!
", a declarat doamna Zavoranu pentru WOWbiz.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/marioara-plange-412357df11e7597a508e8b95ddbdba35.jpg
Marioara nu a pierdut ocazia de a se lua si de fostul ginere Pepe, pe care l-a atacat din nou:" Oana este o naiva! Pepe a bagat-o in c***t pana la gat! Ce barbat e ala care poate sa accepte sa taca doua, trei luni de zile sa stranga material? Daca eu eram barbat si aveam certitudinea ca ma insala, o strangeam de gat cu mainile mele!", a spus mama Oanei Zavoranu pentru
WOWBiz.