REVOLTATOR: A murit plimbat intre spitale! Medicul l-a diagnosticat gresit pentru ca se grabea sa ajunga la meci VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 10:34

Viorel Stan, cel pe care-l plang acum rudele, ar mai fi fost si acum in viata daca medicii nu l-ar fi tratat cu indiferenta, spune sotia.

Omul a ajuns la spitalul din Tecuci cu dureri cumplite de cap. Dupa un consult superficial, sustine femeia, medicul de garda i-a dat o reteta si l-a trimis acasa.

 

Durerile insuportabile nu i-au dat pace, iar dupa cateva ore s-a intors la doctor. Un reumatolog l-ar fi sfauit sa mearga la Focsani, pentru o examinare cu computer tomograf. Dezamagiti si cu un gust amar, dar cu speranta ca barbatul care nu a luat in viata lui o pastila sa va reface, cei doi soti s-au intors la spitalul din Tecuci.

 

Desi pacientul se simtea din ce in ce mai rau, rudele sustin ca medicul i-ar fi pus, pe fuga, diagnosticul de torticolis. Alta ar fi fost preocuparea lui: meciul de fotbal Romania- Olanda.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Familia sustine ca, in cele din urma, medicul de garda a chemat o ambulanta ca sa-l

duca pe barbat la spitalul de urgenta din Galati. Ca si cum n-ar fi fost suficient tot ce a patimit pana atunci, pe drum salvarea s-a stricat. Din pacate, barbatul nu a mai ajuns la spital.

 

Chiar daca medicii au incercat minute bune sa-l resusciteze, nu a mai putut fi salvat. Acum, dupa ce si-a inmormantat sotul, femeia vrea sa depuna plangere la colegiul medicilor.

 

Taguri: