Are doar 4 clase si nu a studiat niciun instrument, dar canta dumnezeieste! "Tata imi controleaza mainile din cer" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 oct 2020, 00:30

Ionut Scripcaru este un tanar din Iasi, care dupa moartea tatalui si-a dat seama ca mosteneste talentul parintelui sau.

Fostul acordeonist si-a dorit mereu ca unul din cei sase copii ai sai sa invete sa cante. Dupa decesul tatalui tanarul s-a cufundat in tristete. Muzica simfonica a fost cea care l-a adus din nou pe drumul cel bun.

 

"Prima oara cand am ascultat o piesa clasica mi-a ramas in cap toata ziua. Noaptea cand m-am pus sa dorm imi canta in urechi si nu puteam sa scap de ea.

Dimineata cand m-am trezit la fel", spune tanarul.

 

Notele muzicale nu i-au dat pace, astfel ca Ionut si-a cumparat o orga si a inceput dupa ureche sa apese pe clape. Fara studii muzicale, Ionut a reusit sa reproduca ceva ce numai un pianist poate. Tanarul crede ca tatal sau ii controleaza mainile din ceruri.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

"La

orice melodie ma gandesc la tatal meu, pentru ca de la el cred ca am toata aceasta putere", spune Ionut.

 

Mama lui l-a sustinut din prima clipa. Femeia s-a bucurat nespus si l-a ajutat financiar pe baiat. Ionut are doar 4 clase, dar asta nu l-a impiedicat sa intre pe internet pentru a invata cum sa struneasca orga. Baiatul are acum o singura dorinta: sa studieze pianul alaturi de un profesor, care sa imvesteasca timp in el.

 

Iar el promite sa fie la fel de pasionat ca in urma cu 3 ani.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.