A facut-o si pe asta! Afla ce vedeta si-a luat catrafusele si s-a mutat peste hotare!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:17

Isi planuise de cateva luni sa se mute definitiv in America, insa a asteptat ca, mai intai, sa-si incheie toate socotelile in Romania. Andreea Spataru, iubitul ei, Sorina Marica, si fetita lor, Maria Sofia,si-au strans catrafusele si au parasit tara definitiv, chiar la inceputul lunii.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/spataru2-eda638f02a58990a3235dd702659a5d8.jpg
Ei s-au mutat la Miami, acolo unde blonda vrea sa-si deschida o sala de fitness. De cateva luni, Andreea a urmat cursuri de instructor de fitness pentru ca, atunci cand se hotara sa plece in America, sa aiba un atestat. Ei bine, iata ca visul Andreei s-a implinit: ea, impreuna cu familia se afla in Miami si pun la cale sa-si inceapa o noua viata.

Nici bine nu au plecat si cei doi parinti si-au inscris fetita la o gradinita de fite.
Andreea a insotit-o in prima zi si a recunoscut ca a avut ceva emotii. Micuta Maria Sofia, in varsta de trei ani, a fost nascuta in SUA, astfel ca ea are deja cetatenie americana.

“Suntem in Miami. Ne-am mutat definitiv. Tocmai am dus-o pe fiica mea la gradinita. Este prima zi ”, a declarat Andreea pentru WOWBiz.ro.

In prima zi de gradinita a micutei, Andreea a apelat la o rochie scurta, neagra, care i-a pus in evidenta silueta de invidiat.
Fetita insa a imbracat o rochita alba asortata cu un puloveras, cizmulite, ochelari de soare si ghiozdan de culoare roz.

 

Taguri: