La Murfatlar, ca la Hollywood! Nu au drumuri, dar au deal cu litere VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:17

La Murfatlar, ca la Hollywood! Nu va ganditi ca s-au mutat celebrele platouri de filmare in vie. Pur si simplu administratia locala s-a decis sa promoveze orasul cu litere inalte de 4 metri, cocotate in varf de deal.

Cateva bare din metal, niste plastic si neoanele aferente semnalizarii unei litere au costat administratia Murfatlar nu mai putin de 30.000 de lei pe litera. In total, toate cele 9 litere au adus o factura de aproape 280.000 de lei.

 

Daca transformam in banii americanilor inseamna 80.000 de dolari, o treime din costul realizarii proiectului Hollywood-ian. Numai ca, in cetatea filmului, litere au costat 250.000 de dolari, insa sunt de 3 ori mai inalte si mai late, si au pe ele 4.000

de becuri

 

Nu va imaginati ca prin Murfatlar umbla cainii cu covrigi in coada, si ca doar literele mai lipseau. Altele sunt nevoile localnicilor, dar cine sa le vada?

 

Proiectul nu a necesitat doar instalarea celor 9 litere volumetrice. Bani s-au cheltuit si pe altele. Nu degeaba viseaza edilul la un oras bine pus pe harta turistica a tarii. Primarul spune ca in fiecare an vin 5.000

- 6.000 de turisti in oras.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Curios este ca, in proiect, numarul turistilor nu trece de 750 pe an, si atunci de unde diferenta? Primarul este convins ca nu au fost pusi la socoteala cei de

pe vasele de croaziera sau cei care vin cu masinile personale.

 

Acelasi priamr spune ca a investit si la Fantanita. Ce si cat, mai bine vedeti cu ochii dumneavoastra! Asa trebuie sa arate un loc de campare?

 

Mergem mai departe, unde la margine de drum gasim un indicator, semn ca aici trebuie sa fie pista pentru biciclisti. Bani s-au cheltuit si pentru marcarea celor doua trasee turistice, adica s-a dat cu niste vopsea pe copaci.