Ploaie de gloante la granita dintre Romania si Ucraina. Politistii au surprins mai multi traficanti de tigari in actiune VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 sep 2021, 00:40

Nu exista zi in care sa nu se auda focuri de arma la granita din nordul Romaniei. Traficantii de tigari nu au nicio zi de pauza. Iar daca dau nas in nas cu politistii de frontiera, iese razboi.

Contrabandistii incearca sa gaseasca mereu alte rute pentru a trece muntii din Ucraina in Romania. Cu toate astea, nici politistii de frontiera nu stau degeaba.

 

In ciuda faptului ca pe langa el zburau gloantele, tanarul din imagini a fost prins cu greu de politie. A fugit cat l-au tinut picioarele. El a fost, de altfel, singurul individ prins de politisti. Celalalt a scapat.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Cei doi faceau frecvent astfel de drumuri. Ei si-au amenajat in padure un adevarat depozit de tigari. Mii de baxuri au fost gasite ascunse prin tufisuri. Marfa confiscata valora 170 de mii de lei pe piata neagra.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.