Tupeu, nu gluma! Un concurent la X Factor crede ca stie sa cante o melodie Holograf mai bine ca Bittman: "Al meu poate sa cante de 1000 de ori mai bine decat Dan"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:18

Costinel a venit la X Factor sa impresioneze juriul si mai ales sa arate lumii cat de bun este el. Baiatul si familia lui au impreuna o trupa, insa acest lucru nu i-a "miscat" de loc pe membrii juriului,

Costinel a venit la X Factor sa impresioneze juriul si mai ales sa arate lumii cat de bun este el. Baiatul si familia lui au impreuna o trupa, insa acest lucru nu i-a "miscat" deloc pe membrii juriului, ba mai mult acestia l-au pus sa cante o alta melodie decat  "Hit the road, Jack!", cea pe care acesta o pregatise. Din pacate pentru Costinel, el a ales sa "faca spectacol" cu melodia celor de la Holograf "Sa nu-mi iei niciodata dragostea".


"Toti cei care au cantat Holograf in afara de unul au picat, dar nu din cauza mea, din cauza lor. Cred ca ar fi bine sa ramai la clarinet. Nu prea mi-a placut cum ai cantat. E o piesa sensibila si trebuie sa te gandesti la ce canti"
a spus Bittman.

"Cred ca ai cantat la misto. Pe bune, nu fac diferenta dintre ironie si umor.
Totul a fost in bataie de joc!"
a spus si Cheloo.

"Nu trebuia sa cante piesa lui Bittman, i-am zis. Daca era odihnit, ii lasa cu gura cascata. Pai asta al meu poate sa cante de o mie de ori mai bine decat Bittman. Pai ce apogiatura are el si ce apogiatura are asta de la Holograf? El a facut ceva in showul asta, a improvizat"

 

Taguri: