Marina Almasan si-a inceput ziua intr-un mod neobisnuit: cu muncitorii pe sant!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:22

Marina Almasan a avut o dimineata neplacuta! Muncitorii care se faceau ca lucreaza in fata locuintei ei au trezit-o cu zgomotul asurzitor al pickhammer-ului si ea le-a urmarit munca.

Marina Almasan a avut o dimineata neplacuta! Muncitorii care se faceau ca lucreaza in fata locuintei ei au trezit-o cu zgomotul asurzitor al pickhammer-ului si ea le-a urmarit munca sau mai bine zis, o prefacere a ei caci nu se aratau prea dornici de efort.

„Ah, ce-mi place munca! Aş sta ore întregi să-i privesc pe alţii cum muncesc!”. Mi-am amintit aceste cuvinte, rostite cândva de un mare actor, în timp ce stăteam în balcon, privind cu interes cum se năştea şanţul luuuuung, cât o zi de post, ce urmează să adăpostească roiul de cabluri aeriene din văzduhul
riveran. Cei cinci purtători de salopete dăduseră, pesemne, cu banul, sorţii împărţindu-i astfel: unul spărgea asfaltul cu pickhammerul, producând un vacarm aproape nepământean, altul trăgea de nişte cabluri răstignite pe caldarâm, iar ceilalţi trei se înghesuiau pe o lădiţă de scule, îndeletnicindu-se cu privitul, bombănitul (concurenţa, iată!), fumatul şi ronţăitul unui covrig cu gaura mare precum cea din buzunarele lor. Din timp în timp, cei doi se opreau din robotit, devenind solidari cu ceilalţi trei.
Şi nu invers!... I-am observat preţ de o oră, după care m-am „rostogolit” spre serviciu.

Însă la întoarcerea de la televiziune, după încă vreo şase ore, situaţia se prezenta cam la fel. E-adevărat, feţele erau ceva mai ofilite, iar şanţul se lungise cu ceva metri. Nu mulţi...",
a povestit aceasta pentru Ring.