Povestea socanta a lui Innocente Marcolini, barbatul caruia i-a ramas FATA PARALIZATA din cauza telefonului mobil

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 16:30

Omul de afaceri italian, Innocente Marcolini, in varsta de 60 de ani a folosit telefonul mobil timp de sase ore pe zi, la serviciu, aproape 12 ani.

El a si dat un avertisment catre ceilalti utilizatori de mobile: "Oamenii trebuie sa stie la ce riscuri se supun." 

Marcolini a fost diagnosticat cu tumora la creier dupa ce s-a vaitat de dureri cumplite de cap. Curtea Suprema din Roma a stabilit o legatura intre folosirea telefonului mobil si tumora pe care o are omul de afaceri desi cercetatorii britanici au afirmat ca sunt probe insuficiente care sa ateste vreo legatura intre cancer si telefonul mobil.
Am vrut ca acest lucru sa devina o chestiune publica pentru ca oamenii nu stiu la ce risc se supun.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/marcolini-846978547ca3086f8c28404fe7342333.JPG
"Vorbeam la telefon cate cinci sau sase ore pe zi, la munca. Am vrut sa se recunoasca faptul ca exista o legatura intre boala mea si telefonul mobil. Parintii trebuie sa stie la ce risc isi supun copii cand le cumpara telefoane mobile." 


Oncologul si profesorul italian Angelo Gino Levisi impreuna cu neurochirurgul Giuseppe Grasso au adus dovezi care sustin aceasta teorie. Ei au afirmat ca radiatiile elecromagnetice emise de telefonul mobil pot dauna celulelor dezvoltand tumori.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/curte-329a947359d2951e4c236f1ed39716eb.JPGDecizia Curtii este foarte importanta. A recunoscut aceasta legatura. Fata omului de afaceri a ramas paralizata si ia zilnic morfina pentru a-si stapani durerile. Oamenii ar trebui sa vorbeasca cu retinere la telefonul mobil pana se fac mai multe studii.

 

Taguri: