Studiu: Romania a inregistrat cea mai abrupta scadere a averii populatiei! Suntem pe primul loc in lume la acest capitol!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:22

Perioada iulie 2011 - iulie 2012 a fost una neagra pentru averile romanilor, informeaza elvetienii de la Credit Suisse. Acestia au facut un studiu ce demonstreaza ca averea populatiei a scazut cu 36% in acest interval de timp.



Perioada iulie 2011- iulie 2012 a fost una neagra pentru averile romanilor, informeaza elvetienii de la Credit Suisse. Acestia au facut un studiu ce demonstreaza ca averea populatiei a scazut cu 36% in acest interval de timp.

Elvetienii spun ca acest lucru se datoreaza problemelor economice generate de criza din zona euro. La realizarea studiului, specialistii elvetieni au luat in calcul valoarea activelor financiare si imobiliare ale romanilor.
Pe locul doi in acest top se situeaza vecinii nostri unguri care au inregistrat o scadere de 25%. Erodarea monedei nationale a facut ca Romania sa fie fruntasa in acest top al scaderii averii populatiei. Si tari puternic financiar precum Germania sau Franta au cunoscut scaderi cuprinse intre 10 si 20%.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.