DRAMA unei mame! A ramas singura cu trei copii dupa ce sotul i-a murit la inundatii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:24

Acum cinci luni aceasta familie era una fericita. O ducea greu cu banii, dar parintii si copiii se aveau unul pe celalat.

Insa o noapte ploioasa de vara le-a adus numai necazuri. Constantin Mocanu, sotul Lenuteti si tatal celor trei copii, a suferit un accident teribil in timp ce se intorcea de la munca.

 

De fiecare daca cand Lenuta vede puntea simte ca i se opreste respiratia si nu-si mai simte picioarele. Aceste bucati de lemn i-ar fi putut salva viata sotului, daca erau puse acum cinci luni.

 

Lenuta s-a trezit deodata singura cu trei copii in brate care plang de atunci de dorul tatalui. Cea mica are abia un an si cinci luni. Femeia nici nu stie ce sa mai faca ca sa le aline suferinta. Fiecare zi a devenit un chin. Singurul venit al familei este alocatia copiilor de 450 de lei.

 

Ana, Stefanel si Elena inteleg durerea mamei.

Ar face orice sa o vada zambind macar o data. Copii maturizati mult prea devreme. Stefanel are 9 ani iar Ana nici nu a implinit 11 ani. Mai important este sa fie impreuna si sa se ajute unul pe celalalt.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Singura amintire lasata de Constantin  este casuta cu doua camere si cateva poze. Durerea

pe care o poarta acesti copii in suflet li se poate vedea si in ochii inlacrimati si blanzi. Nu mai au sperante si nici vise.

 

Si totusi, in adancul sufletului Ana spera ca de ziua ei, peste o saptamana, sa aiba tort. Nu vrea nimic altceva.

 

In ciuda greutatilor si a suferintelor, Lenuta nu se da batuta. Se roaga zi si noapte la Dumnezeu sa ii ocroteasca familia.

Nu stie cum va reusi sa treaca peste iarna ce sta sa vina. Un ajutor cat de mic, chiar si un zambet le poate da speranta si fericirea acestor copiii.