Scene MACABRE in toiul noptii! Si-a omorat prietenii dupa ce a urcat beat la volan VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:24

Dupa ce s-au cinstit cu mai multe pahare in timpul partidei de fotbal de aseara, trei tineri au plecat la drum in toiul noptii.

Ce a urmat, e mai rau decat in filmele de groaza!

Omul care a vazut cumplita scena se deplasa cu tirul de pe Valea Muntelui spre Bicaz. La un moment dat, a vazut un microbuz care bloca drumul, asa ca a coborat sa vada ce se intampla.

Pasagerul din dreapta era decapitat, iar soferul microbuzului impreuna cu o alta persoana zaceau langa masina, intr-o balta de sange.
Inspaimantat, omul a avut taria sa fuga dupa ajutoare. Numai ca soferul microbuzului a fugit.

A fost gasit la cativa kilometri distanta, in timp ce incerca sa se arunce intr-o prapastie. Cei trei barbati din microbuz erau buni prieteni. Tocmai vazusera impreuna meciul de fotbal Romania- Olanda.

Dupa ce s-au cinstit cu mai multe pahare in timpul meciului, cei trei au plecat la drum. Cel care se urcase la volan avea 31 de ani.mPasagerul
din dreapta a fost strivit de caroserie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.