Monica Tatoiu: "Sotia ar trebui sa-si ierte barbatul cand comite adulter, mai ales daca el aduce banii in casa" Esti de acord?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:25

Monica Tatoiu a facut o declaratie care ar putea sa o puna intr-o lumina proasta in fata multor femei din Romania. Ea considera ca o nevasta intretinuta de barbatul

Monica Tatoiu a facut o declaratie care ar putea sa o puna intr-o lumina proasta in fata multor femei din Romania. Ea considera ca o nevasta intretinuta de barbatul ei ar trebui sa-si ierte sufletul pereche daca acesta calca stramb. Pe de alta parte, doamna Tatoiu ii considera niste prosti pe toti cei care isi lasa nevestele pentru amante.


"Bărbatul nu e monogam prin natura lui.
De aceea, el n-ar trebui sancţionat pentru infidelitate, soţia e una şi haremul e alta, apropo şi de Suleyman Magnificul. Consider că nevasta ar trebui să-şi ierte bărbatul dacă acesta comite un adulter atâta timp cât el aduce bani în casă pentru ea şi pentru copiii lor. În schimb, bărbatul care ajunge să-şi părăsească nevasta pentru amantă este un prost”,

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.