Creatiile Catalin Botezatu te asteapta pe www.cbstore.ro

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:25

Esti un barbat activ si ai incredere deplina in tine? Esti o femeie puternica si poti muta chiar si muntii din loc? Esti o persoana de succes, sau abia urci pe treptele vietii? Oricine ai fi, traiesti in lumea moderna si stii ca, desi haina nu il face pe om, aceasta are un cuvant greu de spus in imaginea personala.

Tu esti cel mai puternic brand al tau, si niciodata nu ai a doua sansa la o prima impresie buna. Imbraca-te in fiecare zi de parca ar fi ultima, imbraca-te in fiecare zi cu stil, si nu uita niciodata sa pui un accent personal fiecarei tinute. Alege ce ti se potriveste de pe www.CBstore.eu si poarta totul cu aceeasi incredere cu care un rege isi poarta coroana...

Unicul magazin virtual Catalin Botezatu te poarta in lumea creatiilor binecunoscutului designer roman, oferindu-ti posibilitatea de a-i cumpara produsele de calitate, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Pe www.cbstore.eu gasesti articole de imbracaminte, realizate in mare parte din fibre naturale: lenjerie, tricouri, camasi, maieuri, bluze, rochii de seara, jachete, pantaloni, articole sport, dar si  accesorii precum ochelari de soare, genti, pantofi si manusi si chiar parfumuri.
 

Tot aici vei putea urmari ultimele colectii lansate de Catalin Botezatu, promotiile si reducerile de sezon, precum si concursuri cu premii si multe alte surprize.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”