Drama SFASIETOARE a unei mame! A refuzat sa doneze organele primului copil mort si apoi i s-a intamplat un lucru teribil

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 07:10

"Am refuzat sa donez organele primului meu copil care a murit apoi cel de-al treilea a murit asteptand un donator pentru transplant de inima. »

Acum opt ani de zile, baietelul ei in varsta de trei ani a murit. Indurerata, Shelley Wealleans a refuzat sa doneze organele beblusului.

Acum un an, inima celui de-al treilea copil al ei, Mackenzie, a cedat brusc. Avea nevoie de un transplant.
Shelley s-a rugat indelung, insa nu a gasit niciun donator ca micutul ei sa poata supravietui, asa ca s-a stins inainte sa implineasca doi ani.

Mamica devastata a povestit: Ma intreb daca nu a fost o rasplata pentru faptul ca nu am donat organele lui Lewis.
Am o vina pe care o voi purta cu mine pentru totodeauna.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mama1-920ac83f7e0e2a0948604c99aba7ff32.JPGShelley avea doar 19 ani cand l-a nascut pe Lewis. Avea o boala rara de inima si in ultimele luni s-a zbatut sa traiasca, alaturi de mama si de tatal lui care erau efectiv disperati. A pierdut batalia cu viata in decembrie 2004.

Shelley isi aminteste: o asistenta s-a apropiat de mine si m-a intrebat daca vreau sa ii donez organele.
Imi amintesc ca am zis »Nu », fara sa stau pe ganduri. Nu stiam nimic despre asta si eram in soc. Eram furioasa si disperata.
“Am regretat decizia pe care am luat-o cateva zile mai tarziu. Am citit in ziare cum bebelusii mor ca nu se gasesc donatori pentru diferite transplanturi.


“Apoi cand s-a imbolnavit Mackenzie mi-am dat si mai mult seama de ce am facut.
Aveam nevoie de alta mama sa spuna « Da » pentru mine, desi eu spusesem « Nu.”


Mackenzie s-a nascut in 2009 si era fratele mai mic al lui Corey care ave ape atunci trei ani. Intre timp, ea s-a despartit de sotul ei si s-a recasatorit cu Lee. El era primul copil al cuplului.

Au ramas socati cand au aflat ca inima bebelusului nu era dezvoltata cum trebuie.
Nu era de ordin genetic, ci de ghinion. Baietelul avea nevoie de o operatie pe cord deschis, care i-a si reusit. Insa penste cativa ani totul s-a schimbat din senin si nu a mai reusit sa supravietuiasca.


 

Taguri: