Oltchim a invins-o pe Hypo Viena

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 07:00

Oltchim Rm. Valcea a debutat cu o victorie, ieri, in Liga Campionilor la handbal feminin. Oltencele s-au impus fara probleme, scor 30-25, in fata celor de la Hypo Viena.

Revenirea Cristinei Neagu pe parchet, dar si rezolvarea problemelor financiare pentru acest sezon le-a dat aripi jucatoarelor de la Oltchim. Elevele lui Jakob Vestergaard au trecut fara probleme de campioana Austriei, Hypo Viena, scor 30-25, in sala de la Valcea.

 

U Jolidon Cluj, Cealalta reprezentanta a Romaniei in Liga Campionilor la handbal feminin,  a fost invinsa in meciul de debut in aceasta competitie, scor 27-28, de Krim Ljubliana, in Slovenia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.