La ce apeleaza medicii astfel incat pacientilor sa nu le mai fie frica de dentist! Ce parere aveti? FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 06:50

In ciuda faptului ca tehnicile folosite de medicii stomatologi au evoluat si procedurile se fac acum fara durere frica de detinst impiedica in continuare nenumarate persoane sa mearga la medic.

Un sondaj realizat recent in Marea Britanie scoate la lumina faptul ca oamenilor le este in continuare frica sa dentist.Din aceasta cauza medicii stomatologi din intreaga lume apeleaza la nenumarate artificii pentru a-si atrage cat mai multi clienti.

Astfel, ei isi amenajeaza cabinetele in asa fel incat oamenii sa nu intre in panica atunci cand ii trec pragul, ci mai degraba sa vina cu placere si sa uite ca urmeaza sa se urce pe scaunul stomatologului.

 

Asa incat mai jos va prezent unele dintre cele mai inedite cabinete stomatologice din lume.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.