INTERVIU - Actrita principala din "Suleyman Magnificul - sub domnia iubirii": "Am invatat turceste pe masura ce am filmat pentru serial"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:29

Suleyman Magnificul este cea mai ambitioasa productie turceasca, o calatorie in orientul secolului al XVI-lea, cand otomanii incepuseta sa ameninte crestinatatea s sa devina o superputere a lumii. Istoriile personale, precum cea sclavei care va deveni sotia lui Suleyman, sau cea a lui Ibrahim marele vizir al sultanului , sunt proiectate in contextul luptelor pentru putere de la Curte si celor pentru suprematia geopolitica.

Actrita Meryem Uzerli, cea care o interpreteaza pe Hurrem in cadrul serialului "Suleyman Magnificul- sub domnia iubitii" difuzat de Kanal D in fiecare luni si marti, de la ora 20:00 a acordat un interviu in care dezvaluie ce-i place la acest rol, dar si in ce fel i s-a schimbat viata dupa acest rol.

 

Personajul tau este motivat initial de razbunare, pentru ca apoi sa ajunga sa-l iubeasca pe sultan.

Cand si ce anume determina aceasta transformare?

Intr-adevar, personajul pe care il interpretez isi doreste initial razbunare, si pe buna dreptate, a fost rapita din mijlocul familiei, parintii i-au fost ucisi sub ochii ei, a fost vanduta ca sclava, apoi adusa in haremul sultanului fara ca nimeni sa o intrebe daca isi doreste asta. Nu Suleyman i-a ucis parintii, nici macar turcii, asta stim cu totii, dar toate intamplarile prin care a trecut au inrait-o.

Odata ajunsa in harem, viata i se schimba, faptul ca isi gaseste un scop in razbunare o salveaza intr-un fel, o face sa mobilizeze si sa caute solutii.  Cum tinta principala e insusi sultanul, ajunge prin farmecul ei in apropierea acestuia si descopera ca Suleyman este un om cu totul deosebit...Cum sa nu te indragostesti de Suleyman? Nu numai ca era cel mai puternic om al Imperiului, dar era si frumos, cultivat, intelept...
 

 

Ce-ti place cel mai mult la rolul tau? Cum a fost acomodarea cu un personaj asa puternic?

Hurrem este o fire vulcanica si asta ma provoaca in permanenta sa ma gandesc la cum ar reactiona in anumite situatii, si sa interpretez in consecinta. M-a ajutat si echipa sa ma acomodez cu personajul, in special primul nostru scenarist, doamna Meral Okay care, din pacate, nu mai este printre noi.

Stateam ore in sir si imi explica cum ar trebui sa fie Hurrem si cum ar trebui sa joc scena respectiva.

 

Faptul ca ai fost aleasa sa o interpretezi pe Hurrem ti-a schimbat in vreun fel viata? 

Hurrem mi-a schimbat radical viata. A trebuit sa plec de acasa, din Germania, si sa traiesc la Istanbul, sa lucrez intr-o echipa noua, fara sa cunosc limba turca.

Am invatat turceste pe masura ce am filmat pentru serial. Ma bucur enorm ca am facut acest pas, a insemnat foarte mult pentru cariera mea, dar si pentru experientele foarte personale.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Ce-ti doresti

pe mai departe, profesional vorbind? Exista un anume rol pe care visezi sa-l interpretezi?

Hurrem este un personaj total, care naste controverse, pe care il iubesti si il urasti. Nu de putine ori am fost oprita pe strada sa mi se spuna ca Hurrem este o otrava sau ca Hurrem este minunata. Bineinteles, mi-as dori sa joc intr-un film la Hollywood, cred ca e o experienta pe care nu ar rata-o nimeni.

 

Ce-ti place sa faci in timpul liber? 

Imi place foarte mult sa ma plimb, Istanbulul iti ofera in sensul asta numai frumusete. Imi place sa citesc, sa ascult muzica, sa ies cu prietenele mele la o cafea si sa stam la povesti. 

Sursa: TV Mania

Nu rata in fiecare LUNI si MARTI, de la ora 20:00 serialul "Suleyman Magnificul- sub domnia iubirii" numai la Kanal D!