Oana Roman este noua prezentatoare a emisiunii "Drept la tinta"! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:29

Oana Roman este noua prezentatoare a emisiunii "Drept la tinta" de la Kanal D. Madalin Ionescu a dezvaluit in ultima sa aparitie ca prezentator in cadrul acestei emisiuni.

Oana Roman este noua moderatoare a emisiunii, iar Madalin va prezenta impreuna cu Andreea mantea WOWbiz, cea mai exploziva emisiune de mondenitati.

Luni, 15 octombrie, debuteaza la Kanal D “ WOW biz ”, un late-night show ce va da tonul exclusivitatilor din lumea mondena.

In fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 22.30, Madalin Ionescu si Andreea Mantea va invita sa urmariti cele mai incitante subiecte din showbiz-ul romanesc.


WOW biz este o emisiune care va face diferenta pe piata late-night-show-urilor. Starurile vor fi dezbracate de secrete in fata a milioane de romani! Le promit telespectatorilor un spectacol dinamic si surprinzator. Vrem sa dam dependenta, oferindu-le oamenilor doze considerabile de noutati condimentate si povesti extraordinare”, a declarat Andreea Mantea.

Madalin Ionescu paraseste show-ul “Drept la Tinta” incepand de luni, 15 octombrie, pentru a prezenta alaturi de Andreea Mantea “ WOW biz ”, la Kanal D.


“WOWbiz" va fi o emisiune tonica, plina de exclusivitati de prima mana. Nu avem tabuuri, investigam in amanunt orice informatie si ii oferim publicului stiri in exclusivitate, care sa tina primele pagini ale ziarelor. Ne propunem sa venim in casele telespectatorilor cu cele mai tari subiecte din lumea mondena si sa-i facem pe oameni sa descopere adevarata fata a starurilor”, a spus Madalin Ionescu.

Nu ratati, din 15 octombrie, de luni pana joi, de la ora 22.30,
emisiunea “ WOW biz ” prezentata de Andreea Mantea si Madalin Ionescu. 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.