Infuzie Faithless pe 10 noiembrie, in Bucuresti

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 06:15

Sister Bliss, geniul creator din spatele grupului Faithless, va veni la Arenele Romane (cortincalzit), Bucuresti, pe 10 noiembrie 2012. Artista britanica va tine capul de afis cu un Faithless DJ set de 3 ore. Noaptea va fi completată de seturile semnate de Pleasurekraft si DJ Optick.

Sister Bliss este artistul complet, avand o experienta muzicala de invidiat: producator, DJ, compozitor, textier, pianist, basist, toate sub imaginea Faithless, grupul britanic ce a tinut publicul in ringul de dans timp de 16 ani cu piese precum “Insomnia”, “God is a DJ”,”We Come 1” si “Tarantula”! Prin Faithless DJ set Sister Bliss va readuce legenda britanica la Bucuresti, iar timp de 3 ore Arenele Romane vor fi destinatiaideala pentru inraitii muzicii electronice si fanii Faithless!

 

Pleasurekraft sau perechea formata din suedezii Kaveh Soroush si Kalle Ronngardhre prezinta valul nou al muzicii tech-house, primul single, “Tarantula”,

avand sprijinul numelor grele din industria muzicala: Pete Tong, Sasha, Mark Knight si John Digweed. Pe 10 noiembrie, pentru prima data in Romania, Pleasurekraft vor demonstra de ce Suedia se afla pe harta muzicii electronice.

 

DJ Optick a deschis in premiera mondiala party-ul Made in London, semnat de Ministry of Sound, iar pe 10 noiembrie DJ-ul si producatorul roman va oferi publicului un set ce se va intinde pana in dimineata urmatoare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

 

Evenimentul marca Xteria va avea loc la Arenele Romane (cortincalzit), strada Cutitul de Argint, Nr.

3, Bucuresti si va incepe la ora 22:00. Mai multe detalii pe pagina Facebook Xteria.

 

Biletele sunt disponibile prin Myticket.ro, magazinele Diverta si Beatfactor.ro. Pretul unui bilet este de 30 lei in pre-sale si50 lei in seara evenimentului.